WARME GERECHTEN
DEZE WORDEN KANT EN KLAAR WARM AFGEHAALD OP HET AFGESPROKEN UUR.
DEZE GERECHTEN BLIJVEN WARM IN DE WARMHOUDBAKKEN.
NAAR GELANG HET GERECHT OF ASSORTIMENT KAN ER NOG GEBRUIK GEMAAKT WORDEN VAN
AU-BAIN-MARIES, WARMHOUDPLATEN.
Aan € 13/ p
- Kalkoengebraad in Archéducsaus
- Kalkoenpave’s in roze pepersaus met ananas
- GEBRAISEERDE BEENHAM IN MOSTERDHONINGSAUS
- Orloffgebraad met bruine fondsaus
- Napolitaansgebraad in roomsaus
- Ardeensgebraad in champagnesaus
- Gegrild varkenshaasje in portsaus
- Parelhoenfilet ‘fine calvados’ met appel
- HUTSEPOT MET WORST EN CASSELRIB
Aan € 16/ p
- Eendeborstfilet met exotisch sausje
- Lamskroontje in wildsaus
- Kalfsgebraad in lichte roomsaus
- Kangoeroe op de wijze van de chef
- RUNDSTONG IN TOMATENSAUS OF MADEIRASAUS
- Zalmfilet in rozepepersaus
- Tongfilet op normandische wijze
- Visschotel van de chef
(zalm,tong,scampi,coquilles,...)
- Geflambeerde scampi’s , tomatentartaar en tuinkruiden
Extra’s bij de hoofdgerechten:
Assortiment warme groenten : € 5.00 / p
Assortiment Koude groenten : € 4.00 / p
Aardappel puree € 2.20/p
Gegratineerde aardappelen : € 2.80 /p